Zelfstandig werkend kok
Een Zelfstandig Werkend Kok moet alle gerechten op de kaart zelfstandig kunnen bereiden. Hij/zij is daarbij uiteraard zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit. Tijdens de lunch/diner wordt van de zelfstandig werkend kok verwacht dat hij een hulpkok of een andere zelfstandig werkend kan aansturen indien nodig . Hierbij is het erg belangrijk dat gasten op tijd de bestelde gerechten krijgen en deze gerechten er verzorgd uitzien en smakelijk zijn. De wensen van de opdrachtgever dienen te allen tijde in het oog gehouden te worden. De Zelfstandig werkend kok zal niet enkel gerechten bereiden, maar ook veel aandacht besteden aan de hygiëne in de keuken en het controleren van producten.
Overdag voert een zelfstandig Werkend kok mise en place werkzaamheden uit zoals het wassen, snijden en voorbereiden van ingrediënten. De ingrediënten worden daarbij nauwkeurig beoordeeld op versheid, kwaliteit en houdbaarheid. Verder kan een Zelfstandig Werkend Kok de dagelijkse werkzaamheden prioriteren, voorraad aanvullen en een bestellijst maken voor zijn partie. Uiteraard zijn alle koks in het bezit van kokskleding, werkschoenen en een messenset.
Wij zijn SpartanWorkers, een horeca uitzendbureau met een echte horeca mentaliteit. Wij zelf hebben voldoende ervaring in de horeca. Wij weten hoe belangrijk een hecht team is en zijn daarom ook een sterke community aan het opbouwen. Ook begrijpen wij dat jij je eigen uren wilt bepalen en we begrijpen dat je beloond wilt worden naar jouw kunnen, daarvoor belonen wij goede prestaties altijd! We luisteren naar wat jij te zeggen heb en wij zijn er voor jou als medewerker van SpartanWorkers!
Meld je aan en vertel ons je waarom jij voor ons heb gekozen en dan kunnen we gelijk aan de slag gaan!