top of page

Hulpkok

Een Hulpkok voert alle mise-en-place werkzaamheden van een Kok uit, van wie hij zijn opdrachten krijgt. Dit bestaat uit: ingrediënten klaarzetten, groente en fruit schoonmaken, snijwerk en basisgerechten bereiden zoals soepen en broodjes. Na de voorbereidende werkzaamheden helpt de Hulpkok bij het bereiden van sauzen, vlees en vis, het portioneren van gerechten en het opmaken van de borden. Hij verwerkt ingrediënten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. De Hulpkok voert ook zijn eigen controles uit. Hierbij worden gerechten gecontroleerd  op smaak, kwaliteit en presentatie. Tussendoor houdt de Hulpkok zich bezig met het organiseren en schoonhouden van de werkplek. Zo blijft hij pro-actief en neemt initiatief. Hij verpakt en bewaart de producten op de juiste methode. Het is van groot belang dat de Hulpkok de voorschriften rondom hygiëne en veiligheid bij het omgaan met voedingsmiddelen kent en toepast. Alle keukengerei en apparatuur moet volgens voorschrift worden gereinigd. Afval en restproducten moeten volgens voorschriften worden gesorteerd.

De hulpkok is in het bezit van kokskleding, werkschoenen en zijn/haar eigen messen. 



Wij zijn SpartanWorkers, een horeca uitzendbureau met een echte horeca mentaliteit. Wij zelf hebben voldoende ervaring in de horeca. Wij weten hoe belangrijk een hecht team is en zijn daarom ook een sterke community aan het opbouwen. Ook begrijpen wij dat jij je eigen uren wilt bepalen en we begrijpen dat je beloond wilt worden naar jouw kunnen, daarvoor belonen wij goede prestaties altijd! We luisteren naar wat jij te zeggen heb en wij zijn er voor jou als medewerker van SpartanWorkers!

Meld je aan en vertel ons waarom jij voor ons heb gekozen en dan kunnen we gelijk aan de slag gaan!

bottom of page